Вести

САОПШТЕЊЕ 09.07.2020.

Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац најоштрије осуђује профашистичке, ултрадесничарске, криминалне  протесте који су директно дириговани од тајкуна, страних служби и лица са дебелим досијеим

Дејан Ковачевић: Најбитније је да људски животи нису угрожени

Обишао сам месне заједнице које су претрпеле штету од синоћних падавина и поплава.

Штаб за ванредне ситуације и екипе Јавног предузећа за изградњу и екипе ЈКП "Горњи Милановац", су на терену и отклањају штету, а најбитније је да људски животи нису угрожени.

Званично: Општински одбор СНС у Горњем Милановцу 27 одборничких мандата

Према резултатима које је утврдила Општинска изборна комисија у бирачки списак на територији Општине Горњи Милановац уписано је 35 974 бирача, а на овим изборима гласало је 20 159 бирача, што чини 56,04 % укупног бирачког тела.

Званични резултати локалних избора:

Општина ће увек бити уз пољопривредне произвођаче

Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине Горњи Милановац и председник ОО СНС, посетио је јуче село Брђани.

Овом приликом Ковачевић је боравио и у домаћинству породице Шкољевић,  на далеко познатим произвођачима парадајза, краставаца и купуса, чији је засад већи од 3000 садница.

„Ива мода“ и нова радна места

Кандидат за председника општине и председник ОО СНС Дејан Ковачевић, посетио је јуче мештане Велеречи са којима је разговаро о реализованим и будућим пројектима локалне самоуправе.

Ковачевић је овом приликом обишао и погон новоотворене фабрике текстила „Ива мода“ у Велеречи.

Ковачевић у Заграђу и Угриновцима

Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине Горњи Милановац и председник ОО СНС, посетио је јуче села Заграђе и Угриновци, где је са мештанима разговарао о разним темама, међу којима и о решењу проблема путне инфраструктуре али и о ново уведеним аутобуским  линијама, које су значајно олакшале путовање из ових с

Млади остају на селу

Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине Горњи Милановац и председник ОО СНС Горњи Милановац посетио је предходних дана поједина села милановачке општине.

Pages