Вести

Свим верницима честитамо Бадњи дан и сутрашњи најрадоснији празник Божић

Обичај је да се на Бадњи дан бадњак доноси пред кућу, тим поводом председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић је у име свих грађана општине Горњи Милановац посекао бадњак и донео га пред заједничку кућу, свих грађана општине. Општину Горњи Милановац. 

У прва три дана Нове године у горњомилановачком породилишту рођене су 3 бебе

У прва три дана Нове године, у горњомилановачком породилишту рођене су 3 бебе. Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић је тим поводом данас посетио маму прве рођене бебе у овој години и уручио јој ваучер од 60.000 динара.

НОВА РЕКОРДНА УЛАГАЊА У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА ОБЕЛЕЖИЛА СУ 2021. ГОДИНУ.

Приступна саобраћајница Горњи Милановац – петља Таково биће дугачка 9,4 км, од чега ће на деоници од ,,Тенка“ до Клатичева (прва поддеоница) бити изграђено 4,7 км  потпуноновог пута, а од Клатичева до Такова (друга поддеоница) биће реконструисан постојећи државни пут у преосталој дужини од 4,7км на којој ће бити изг

Помоћ је нашла свој пут код петочлане породице Савковић

ОО СНС ГМ је наставио акцију помоћи угроженим лицима општине Горњи Милановац. Овај пут помоћ у виду огрева, новогодишњих пакета и намирница је нашла свој пут код  петочлане породице Савковић у Горњим Бранетићима.

Ми увек мислимо на вас

Под слоганом-Ми увек мислимо на вас, омладина СНС Г. Милановац, посетила је најугроженија лица са територије наше општине, уручивши им пакет помоћи. Тридесет суграђана је добило пакет, а акција ће се наставити и наредних дана.

Информатор - Све инвестиције у 2021. години на једном месту

На адресе Милановчана у наредним данима стићи ће шести пут годишњак који издаје општина Горњи Милановац под називом Информатор.

Све инвестиције у 2021. години на једном месту.

Горњи Милановац иде напред.

Бесмислена прича о Рио Тинту на територији прањанског краја се наставља

Наводни еколози потпомогнути са неколико политичких организација плаћени из разноразних Сорошевих фондова покушавају да у Србији изведу обојену револуцију и да без избора дођу на власт.

Pages