Вести

Горњи Милановац данас у друштву најбољих

Дејан Ковачевић: "Награду коју сам данас примио за најбоље уређену и комунално опремљену општину у региону Привредне коморе Краљево, нисам заслужио само ја, већ она припада свим грађанима Горњег Милановца".

Ковачевић на првој седници Моравичког управног округа

Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је првој седници Моравичког управног округа са новим начелником Марком Парезановићом. Тема су биле инвестиције и припремљеност општина за предстојећу зимску сезону.

Милановачки гимназијалци и њихови вршњаци из Бодрума на пријему код Ковачевића

Милановачки гимназијалци и њихови вршњаци из Бодрума који су у оквиру пројекта интеркултуре посетили Горњи Милановац били су у посети код председника ОО СНС ГМ и председника општине Дејана Ковачевића.

Завршено асфалтирање у Врнчанима

Ова година је заиста рекордна по питању улагања у инфраструктуру. Испуњено је и више од задатих циљева, па лепо новембарско време искористило се како би се завршило асфалтирање у Врнчанима. Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић обишао је радове.

Кампања "Пажљиво са животима" завршена је са поделом ауто седишта нашим најмлађим суграђанима

Кампања "Пажљиво са животима" завршена је са поделом ауто седишта нашим најмлађим суграђанима којој је присуствовао и пакете поделио и председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић.

Ковачевић присуствовао предавању Савета за безбедност саобраћајау Горњим Бaњанима

Како су земљораднички радови на пољима и даље у току, председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић присуствовао је предавању Савета за безбедност саобраћаја Општине Горњи Милановац које је данас организовано у Горњим Бaњанима.

Pages