Вести

Председник Дејан Ковачевић на конференцији за медије представио листу „Александар Вучић - За нашу децу“ у Горњем Милановцу

Председник Општинског одбора Српске напредне странке и носилац изборне листе „Александар Вучић - За нашу децу“ Дејан Ковачевић на данашњој конференцији за медије представио је грађанима оп

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ПОДРЖАЛО СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ

Општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу, организовао је синоћ прославу Дана жена за чланове Удружења пензионера, којој је присуствовао и председник милановачког Одбора, Дејан Ковачевић.

Председниче чекамо Вас да што пре кренемо у нове победе!

Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац на челу са председником Дејаном Ковачевићем као и већина горњомилановчана даје Вам пуну подршку да се опоравите што пре и да наставимо убедљиво да побеђујемо за бољи Горњи Милановац и за бољу Србију!

Обележена Света Петка

У просторијама ОО СНС у Горњем Милановцу обележена је Света Петка, крсна слава Српске напредне странке. Чину ломљења славског колача присуствовали су функционери ОО СНС, уз присуство чланова и симпатизера.

Одржан састанак Општинског одбора

У просторијама Српске напредне странке, у понедељак 07.10.2019. године са почетком у 19 часова одржан је састанак Општинског одбора. Предложене су четири тачке дневног реда, које су једногласно усвојене. На састанку се говорило о потенцијалним кандидатима за будуће одборнике.

Република Србија позива расељена лица са КиМ да гласају

Република Србија позива расељена лица са Косова и Метохије, привремено смештеним у централној Србији,  да гласају на предстојећим покрајинским изборима заказаним за 6. октобар.

Заинтересовани се до 1. октобра могу јавити на телефон 064 718.

 

Председник Српске напредне странке у недељу у Прањанима

У недељу, 15.9.2019.године, општину Горњи Милановац посетиће председник Српске напредне странке и председник Републике Србије Александар Вучић.
Позивамо вас да дођете у Прањане да заједно обележимо 75 година мисије Халијард.

53. трибина о борби против корупције

У Норвешкој кући одржана је 53. трибина о борби против корупције, коју организује Савет за борбу против корупције Српске напредне странке. Сала Норвешке куће била је мала да прими све заинтересоване грађане који су желели да слушају и учествују на овом скупу.

Pages