Вести

Положени венци на споменик “Слобода” на тргу Кнеза Михаила

У присуству представника Друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије и припадника Војске Србије, а поводом обележавања 77. годишњице ослобођења рудничко -таковског краја од фашизма, данас су положени венци на споменик “Слобода” на тргу Кнеза Михаила.

Радови на асфалтирању улице Вука Караџића започети данас

Радови на асфалтирању улице Вука Караџића су започети данас, а у плану је да се асфалтира 946 метара ове улице. Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић обишао је почетак радова.

Укупна вредност радова је 14.000.000,00 динара.

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

На дан када је пре 103 године пробијен Солунски фронт и када је српска војска омогућила да се српска застава поново завиори у Београду, обележавамо 15. септембар Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

Настављено са асфалтирањем улица

Након завршених асфалтирања локалних и некатегорисаних путева настављено са асфалтирањем улица. Данас се асфалтира улица Милоша Великог, док се у улици Драгише Николића поставља први слој асфалта. У четвртак су започети радови који обухватају наставак улице Арсенија Ломе до Ивичког потока.

Председник ОО СНС ГМ и председник општине посетио настављена археолошка истраживања

Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић данас је посетио локалитет Дрење-Којовача на Руднику, где су у августу настављена археолошка истраживања која су започета 2019. године на тајанственој грађевини из XIV века.

Састанак са Председником општинског већа самосталних синдиката

Председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић данас је имао састанак са Председником општинског већа самосталних синдиката за општину Горњи Милановац, Душаном Вуковићем, на тему положаја радника у општини Горњи Милановац.

Ђаци прваци срећно!

Данас је 1. септембар- један од најзначајнијих датума у животу сваког детета и родитеља. Тим поводом председник ОО СНС ГМ и председник општине Дејан Ковачевић посетио је ОШ “Иво Андрић” у Прањанима.

Pages