Саопштења

Физички напад на активисту Јанка Лангуру

Општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу најоштрије осуђује физички напад на нашег активисту Јанка Лангуру, који се догодио 2. фебруара испред његовог улаза у вечерњим сатима.

 

Три непозната лица синоћ су сачекала Јанка и брутално га ударали, и том приликом му нанели повреде у пределу главе. Том приликом су изрекли доста увреда, претњи на рачун породице и њега лично речима „ дебилу напредњачки, побићемо ти породицу, смири се".

 

Јанко се, иначе, отворено супростављао локалним кабадахијама, као и Бошку Обрадовићу, који је насилно хтео да упадне у зграду општине Горњи Милановац пре месец дана. Јанко, као и сви активисти Српске напредне странке, боре се против сваког облика насиља речима и аргументима, легалним видовима политичке борбе.

 

Очигледно да тзв. опозиција и поједине локалне кабадахије, пошто немају политички програм, користе насиље, линч, позив на силовање, а овога пута и бруталне физичке нападе на сваког ко жели добро Србији и подржава Александра Вучића и Српску напредну странку.

 

Српска напредна странка позива надлежне органе да реагују и осуде свако насиље и приведу починиоце надлежним органима у што краћем року.

 

ПРЕДСЕДНИК OO СНС Г.МИЛАНОВАЦ

Дејан Ковачевић