Саопштења

Истина је да Двери не познају надлежности Општинске управе

ОО Српске напредне странке на челу са Дејаном Ковачевићем  у вршењу власти прихвата сваку конструктивну критику, добар предлог и сугестију за даобробит свих наших суграђана. До сада нисмо одговарали на свако саопштење које је упућено од стране такозване опозизије али због истинитог информисања наших суграђана морамо да објаснимо чињенично стање у вези са „изазовом“ од стране Двери. 

Истина је да као што и сами кажете  не познајете надлежности Општинске управе , њених органа као и јавних предузећа и установа, што за некога ко претендује да врши власт и није похвално. Истина је да се спорна зелена површина налази у приватном власништву. Трава је  покошена само до границе која је  у јавној својини да се не ремети градски и пешачки саобраћај. Писмени ово могу да провере на Националној  инфраструктури  геопросторних података Геосрбија. Другим речима, што би школарци рекли -  дебело сте омашили тему. То што ви у вашем незнању фотографишете клупе на приватној својини не оправдава могућност да уђете сутра у нечије двориште и окупате се у приватном базену мислећи да је градски базен. Саветујемо вам да ово не урадите јер за тако нешто су надлежни полиција и Општа болница.

Драго нам је што сте приметили да је испред просторија Српске напредне странке сређено и чисто,  да тако домаћинско понашање примењујемо на територији целе општине и да нам град блиста. Посебно смо поносни што на селу више нема дивљих депонија и да се смеће  и отпад одлажу у контејнерима и кантама. Истина је да је наша општина једна од најуређенијих и најчистијих у целој Србији. Посетиоци који долазе у нашу општину не скривају позитивне утиске о лепоти и чистоћи како у граду тако и у селима.

О томе како ви чистите показали сте у вашој странци када сте од ваших четири члана Двери очистили јединог женског представника који је прешао у другу опозициону странку мислећи да ће боље проћи на изборима.  Aли не вреди, опет нисте добили поверење грађана. Наш изаов је да нађете четвртог члана и надокнадите кадровске губитке како би поново били у пуном саставу.

Што се тиче ваше акције да  уђете у приватни посед и покосите траву нећемо вас ометати, можемо само по завршеном послу да вам обезбедимо сендвиче и воду а за остало морате питати власнике парцела.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

 ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ