Одговор на шарлатанско демантовање Милисава Мирковића

Српска напредна странка у Горњем Милановцу без обзира што поједини медији желе да утичу на прикривање истине и одлучују чије су изјаве и саопштења погодне ће се увек оглашавати како би грађани општине били правовремено и истинито обавештени јер истина увек мора да изађе на видело.

ОО Српске напредне странке у Горњем Милановцу који је од оснивања показао и доказао јединство,одлучност, лојалност врху странке и освајао победе на локалном и републичком нивоу како 2016. године тако и 2020. и остварио видљиве резултате захваљујући подршци Александра Вучића на шта смо посебно поносни, оштро осуђује непримерене квалификације и вређање председника ОО СНС Дејана Ковачевића. О томе колику подршку Дејан Ковачевић и ОО СНС у Горњем Милановцу има од председика Александра Вучића и Владе Републике Србије доказ су средства која смо добили у висини од три општинска буџета и бројне званичне посете нашој општини. Не можемо да верујемо да толика улагања у интересу свих наших суграђана некоме сметају.

Милисав Мирковић са неколико прочитаних књига и средњошколском дипломом, са сарадницом која је дипломирала након 16 година у којекаквим просторијама, налази себи за сходно да оцењује туђе знање и звање. Његови саветници који су избачени из свих партија и странака у којима су били, а били су у многима коментаришу унутарстраначку организацију Александра Вучића. Неки од тих су покушали на волшебан начин да уђу у редове Српске напредне странке али им то није пошло за руком па им је само остало да пишу будалаштине и измишљају непостојеће сукобе. Било би им боље да се позабаве својим проблемима, судским споровима и расколу међу њима, између гараже у Ломиној и просторија у Занатском центру.

Шарлатанство је негирање извештаја Државне ревизије за 2013 годину, цитирамо: Као што је објашњено у напомени уз ревизорски извештај, општина Горњи Милановац је неправилно створила обавезе у износу од најмање 92.710.000 динара, и то: без правног основа 3.576.000 динара; без валидне (веродостојне) документације 5.136.000 динара; извршила расходе у супротности са законском регулативом у износу од 41.086.000 динара; без одговарајућег поступка јавне набавке и без поштовања законских процедура у поступцима јавних набавки 42.912.000 динара.

Шарлатанство је када Милисав Мирковић демантује признање Г.П. пред надлежним државним органима, и реагује емотивно а не рационално. Средства буџета општине се морају трошити рационално, по закону и у интересу наших суграђана.