ОО СНС ГМ одлучно стоји уз председника Србије Александра Вучића

Општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу најоштрије осуђује скандалозну објаву на твитеру извесног Драгана Видаковића - Мрког који се представља као вођа самозваног покрета Герила у којој давањем лажних информација прижељкује смрт Александра Вучића.

У питању је нагори олош који је у марту 2018. већ хапшен због претњи Александру Вучићу.

Овом приликом захтевамо од надлежних органа да под хитно процесуирају истог као и особу која стоји иза Твитер налога "Мандарин" који такође прижељкује смрт Александра Вучића.

Услед недостатка аргумената и политичког програма такозвана опозиција посеже за болесним жељама и морбидним коментарима. Свесни су да не могу да победе на изборима, јер немају подршку грађана.

Народ је прозрео њихову политику мржње, претњи, насиља, хаоса и рушења. Они немају ништа друго да понуде. Народ их неће, а они пишу о Вучићевој смрти. Изгледа да им је то једини политички план и програм који је стао у ЈЕДАН ТВИТ. Неће се жеље болесних умова остварити.

Држава Србија у којој постоје највиши стандарди демократије и владавине права мора да штити своје државне институције и њихове представнике нултом толеранцијом према сваком облику насиља, претњи и увреда према њима као што је то пракса у читавом свету и тако пошаље јединствену поруку да нема места за овакве преступнике на слободи.

Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац одлучно стоји уз председника Србије Александра Вучића у његовој борби за одбрану српског народа и земље. Увек ћемо бити сабрани око политике нашег председника.

Живео Александар Вучић!

Живела Србија!