Саопштења

САОПШТЕЊЕ - 08.05.2020

ОО Српске напредне странке на челу са Дејаном Ковачевићем најоштрије осуђује фашистичке нападе Бошка Обрадовића и осталих плаћеника који на најодвратнији  и најпримитивнији начин нападају институције Народне скупштине, председника Александра Вучића, физички нападају  народне посланике, вуку их и цепају и позивају на грађанске немире. Стоп фашизму! Подсећамо грађане општине Горњи Милановац да је фашистички плаћеник, љотићевац и нервно растројен Обрадовић слични сценарио имао и у Горњем Милановцу када је насилно покушао да прекине седницу Скупштине општине и при том физички нападао запослене у општини. То јасно говори да је насиље, нереди, физички обрачуни, претње силовањем, набијање на колац, вређање, псовање једина политика коју ова групација нуди већ довољно узнемиреном  народу од пандемије. Народ добро препознаје ко се у овим тешким тренуцима борио за здравље свих нас али и за економски развој земље и овакву политику мржње ће осудити 21.јуна на јединој демократској политичкој арени, на изборима.

Позивамо наше суграђане да не наседају на провокације и јефтине политичке игре, већ да осуде сваког ко шири мржњу и позива на насиље и кршење правног поретка Републике Србије.

Позивамо и надлежне институције Републике Србије да реагују на насиље и адекватно санкционишу овакву деликвенцију и ненормално кршење јавног реда и мира и узнемиравање нације.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ