САОПШТЕЊЕ 11.10.2019

ОО Српске напредне странке Горњи Милановац најоштрије осуђује дивљачки упад Бошка Обрадовића, Небојше Станковића и њихових фашистичких сабораца у зграду општине у току заседања тридесетпрве редовне седнице Скупштине општине Горњи Милановац, којим се наставља њихова политика силе, застрашивања и агресивних упада у државне институције. Очигледно је да им је намера била да након неуспелих дивљања на грaдској пијаци, где их је народ растерао и одбио да им пружи било какву подршку, да насилно упадну и на скупштинско заседање.
На врло безобразан и агресиван начин упали су у зграду општине, вређали нашег председника Александра Вучића и његову породицу називајући их криминалцима и лоповима, вређали запослене у општинској управи покушавали да залепе на огласну таблу која се налази у самој згради општине и на свим видљивим местима транспаренте Двери и тиме покушали да промовишу политику силовања, насиља, набијања на колац, вређање жена и долазак на власт без воље народа. У томе наравно нису успели јер као што их је народ отерао са пијаце, млади образовани човек запослен у Општинској управи их је на врло културан начин замолио да то не раде, иако су га најстрашније вређали.
Апелујемо да такозвана опозиција, ако има свој програм измери вољу народа на изборима а не да врши насиље упадима у институције и напада запослене у тим институцијама у току радног времена што је кривично дело.
Српска напредна странка заштитиће сваког грађанина а поготово оног коме се онемогућава редовно обављање свог посла.
Подсећамо суграђане да је две трећине грађана општине Горњи Милановац дало подршку Александру Вучићу и да његов рејтин као и рејтинг Српске напредне странке у републици као и на локалу драстично расте у шта смо се могли уверити у Прањанима на прослави седамдесетпетогходишњице мисије „Халијард“ када је председника дочекало више од 10 хиљада људи.
Позивамо надлежне органе да на овакво дивљање такозване опозиције реагује и адекватно га санкционишу.

Информативна служба Општинског одбора Српске напредне странке Горњи Милановац