Саопштења

Саопштење 13.03.2020.

Пред изборе новоформирани Покрет „Победи и спаси општину Горњи Милановац“, чији су назови лидери највећим делом избачени из политичких странака због тога што су искључиво у странкама желели да остваре само свој лични интерес, као и они који су својом неспособношћу доказали да без обзира на образовање не знају исто да примене у раду, већ политичким ангажовањем покушавају нешто да постигну данас лажима и обмањивањем наших суграђана покушавају поново да дођу на власт.

Они, који су своју децу и чланове породица путем страначких веза запослили у Београду, иностранству и у јавним предузећима и установама у нашем граду, а и сами имали по неколико плаћених функција хтели би да се из инвалидске пензије или пензије поново врате на општински буџет и тако спасу свој лични интерес, а не грађане општине Горњи Милановац и нашу децу.

Признање Милисава Мирковића да Центар за социјални рад није добио лиценцу за време његовог мандата 2015. године, када је директор Центра био из Нове Србије, Боље Србије, или Вељо Илић и крадуцкање, само говори о њиховој неспособности, незнању и незаинтересованости за бригу о старим лицима, лицима којима је потребна социјална помоћ и деци са посебним потребама. Блокада Дома здравља, у којем ни гориво за возила није могло да се набави за возила Хитне помоћи и у којем лекари нису примали плату скоро две године, говори о „способности“ тадашњег директора Дома здравља, а сада истакнутог представника ове групације грађана.

Апсурдно је да су они који су претили прстом, уцењивали и застрашивали све запослене у Општинској управи, јавним предузећима и установама и чији чланови породица и најближи сарадници неометано и даље раде у истим говоре о некаквој страховлади.
Онај који је продао кола јер није имао код кога да оде у министарство или Владу, који није имао ниједан пројекат на основу којег би обезбедио инвестиције у нашем граду, који је са више од 450 милиона динара Дом културе градио искључиво од средстава наших суграђана, онај који је оставио огромне дугове за нерешене судске спорове, онај који је незаконито, путем телефонских седница, делио новац својим рођацима и страначким колегама, онај који је кршио закон неспроводећи јавне набавке и они који су путем тужби од општине обезбедили вишемилионске суме за свој џеп, они који су користећи своју функцију добијали послове за приватну фирму и утајили вишемилионски порез држави, они који због личног интереса промене десетине странака, они би само уназадили и умртвили развој наше општине.

Наши суграђани су препознали рад, залагање, одговорност и борбу за креирање бољих услова за живот у нашем граду тиме што су у огромном броју и за мање од 10 сати дали подршку листи „Александар Вучић - За нашу децу“. Огромне инвестиције које су реализоване у Горњем Милановцу од стране Владе Републике Србије и даља улагања које је председник Републике Србије Александар Вучић најавио приликом обиласка ОШ „Момчило Настасијевић“ говоре да ће наша општина и даље ићи крупним корацима напред.
Једини гарант да то тако буде је да апсолутно сви дамо подршку и на републичким и на локалним изборима 26. априла листи број 1 - „Александар Вучић - За нашу децу“.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ