Саопштења

САОПШТЕЊЕ 21.01.2019

Ради истинитог информисања наших суграђана дужни смо да демантујемо неистине изнете у саопштењу ОО Двери.

У саопштењу ОО Двери под називом „ Сумњива јавна набавка за помоћ у кући“, као небројено пута до сада, показали су незнање, нестручност и површност њихове политике која се заснива на неоснованим нападима, како на представнике локалне власти тако и на стручност запослених у Општинској управи.

Њихово тумачење Закона о јавним набавкама говори о незнању и површности, као и јасној намери да се појашњава само један члан овог закона, а други члан, који је кључни за ову набавку, изостави. Ништа чудно за Двери, који би без избора да дођу на власт и чије су основе линч, набијање на колац, насиље над женама, напад на институције и ширење дезинформација, што је у овом случају очигледно.

Члан 39.а Закона о јавним набавкама јасно указује на то да  набавке услуга из области социјалне и здравствене заштите примењују одредбе овог закона, без обзира на износ процењене вредности, тако да је поменута јавна набавка урађена у потпуности у складу са законом. Остали наводи из овог саопштења вређају интелигенцију сваког иоле писменог човека и више говоре о знању оних који такве високоумне тврдње износе у медијима.Недопустиво је да се нападају запослени у Општинској управи, који стручно обављају свој посао у складу са законом и који су политички неутрални.

Неукусно је користити људе којима је потребна социјална и свака друга помоћ за политичко препуцавање, већ им треба помоћи, што је приоритет у раду Српске напредне странке и њених функционера у Горњем Милановцу. Брига о људима треба да буде циљ свима.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ