Саопштења

САОПШТЕЊЕ - 26.08.2020

Одборник у новом сазиву СО Горњи Милановац и бивши учесник у свим властима у предходних 20 година Десимир Јовановић, са више страначких карата него што их има у шпилу, покушава да критикује рад представника Српске напредне странке и руководства општине Горњи Милановац  а да његов рад свих ових година није ни приближно ономе шта је урађено у предходне две године. О томе како туђ рад присваја као свој нећемо коментарисати.

Подсећамо Јовановића да је био на листи Српске напредне стране на изборима 2016. године, да је на крилима победе Српске напредне странке био члан општинског Већа а да је истовремено радио против председника Ковачевића, покушавао да направи скупштинску већину са садашњим перспективним, младим, неокаљаним спасиоцима Горњег Милановца. Такође, подсећамо Јовановића да је током свог кратког већничког мандата искључиво радио за своје личне интересе и интересе својих рођака и пријатеља, и  да је  због неприхватљивих  захтева  и прохтева  за личну корист својих вишепартијских страначких колега  избачен из учешћа у вршењу власти. Након неуспелог покушаја учлањавања у Српску напредну странку остало му  је само да се врати старом друштву бивших председника, бивших чланова  плаћених  општинских комисија, бивших начелника, бивших директора али и оних који би да дођу на власт путем насиља.

У предизборној кампањи на недавно одржаним изборима Српска напредна странка је нашим цењеним суграђанима презентонтовала резултате рада из предходног периода као и планове за наредни период, небавећи се неистинама које су изношене од стрне ГГ и Јовановића што не значи да у наредном периоду нећемо демантовати и аргументовано реаговати на ваше монологе.

На недавно одржаним изборима листа Александар Вучић- За нашу децу добила је подршку више од  50% наших суграђана, што је први пут од увођења вишестраначја да једна странКа у Горњем Милановцу има толику подршку.

Овим путем се захваљујемо грађанима општине Горњи Милановац на огромној подршци коју ћемо правдати вредним и марљивим радом у интересу свих уз огромну подршку председника Александра Вучића који  несебично помаже развој општине Горњи Милановац.

 

Информативна служба ОО СНС Г.Милановац