Саопштење председника ОО СНС Горњи Милановац Дејана Ковачевића 06.05.2020

У време када се боримо против опаке пандемије, док је на снази ванредно стање, тајкун Драган Ђилас и његови малобројни поданици настављају прљаву и одвратну политику медијског линча, криминализације и сатанизације деце председника Александра Вучића.

У недостатку политичког програма и своје памети, способности и одлучности да ли сме да изађе на изборе и види колико га народ не воли, Ђилас и његови послушници  користе лажне крокодилске сузе, покушавају да изазову грађанске нереде и користе сва  средства у виду лажи, претњи, деградирању свега што је урадио председник Александар Вучић и Српска напредна странка. Србија је видела ко ради и ко се бори за њихов интерес и своју вољу ће показати на једином легитимном, легалном и демократском месту а то су избори, а не на уличним нередима, и то за време полицијског часа чиме се угрожавао људски живот због могућности ширења пандемије.

Велике промене на боље и просперитет зарад сигурне будућности за сву децу, на којем константно ради наш председник Александар Вучић, су нешто што нико не може да оспори и то је оно што једино и право, што народ вреднује

Председник ОО Српске напредне странке Горњи Милановац Дејан Ковачевић