Свесни смо чињенице да резултати сметају назови „опозицији“

Поводом изјаве бивше начелнице ОУ у Горњем Милановцу и до скора актуелне начелнице ОУ у Ариљу да трпи прогон и тортуру од милановачког СНС-а, подсећамо јавност да је осумњичена Г.П. због продуженог кривичног дела злоупотреба службеног положаја из члана 359. ст.1. у вези члана 61. КЗ, закључила споразум о признању кривичног дела са Тужилаштвом. Истина је таква свиђала се она некоме или не. Не знамо да ли су за некога медији сензационалистички а закон прогонитељски, али оно што сигурно знамо је да ОО СНС Горњи Милановац на челу са Дејаном Ковачевићем није одговоран за незаконити рад Г.П. иако се декларише као одговорни професионалац са високим моралним начелима. Политичко опредељење Г.П. да буде у опозицији а да заштиту и посао тражи од владајуће странке говори само њеном васпитању у „духу највиших људских вредности“.

Српска напреднa странка у Горњем Милановцу је увек до сада, а тако ће радити и у наредном периоду обавештавала своје суграђане истинито и благовремено о томе како њени представници у власти раде и које резултате постижу што се из реализованих пројеката може и видети. Свесни смо чињенице да ти резултати сметају назови „ опозицији“, сметају оним који су до великих буџетских средстава долазили на разноразне противзаконите начине, сметају неким минорним политичким странкама које због тога што су свесни своје безначајности нису ни изашле на недавно одржане изборе и наравно сметају онима који су били на највећим општинским функцијама јер је њихова жал за владањем, моћи и бахатом понашању огромна.

Подсећамо наше суграђане да је бивша начелница ОУ У Горњем Милановцу, Горица Петровић на то место постављена сменом предходног начелника ОУ пре истека његовог мандата 2011. године а на захтев Милисава Мирковића тадашњег председника општине. Неминовно се поставља питање да ли је та смена законита? Након смене 2016. године уз помоћ појединих медија покушала је да води кампању против актуелне власти покушавајући јавност да убеди да је незамењљива, да је професионалац без премца и да ће општина без њене стручности пропасти. На њену жалост и на жалост Милисава Мирковића то се није десило, напротив након њеног одласка рад ОУ је значајно побољшан, урађена је реорганизација ОУ, формирана нова одељења тако да наши суграђани данас имају модерну и ефикасну управу у којој могу за кратко време да заврше све своје послове.

Срамно је што Горица Петровић и Милисав Мирковић покушавају да злоупотребе име нашег председника Александра Вучића и Председништво СНС кроз саопштења која пишу. Учинићемо све да се спречи такав начин злоупотребе имена председника Александра Вучића који несебично помаже развоју општине Горњи Милановац.

ОО СНС у Горњем Милановцу даје пуну подршку Александру Вучићу у борби против организованог криминала и настојању да свако ко крши законе мора за то да одговара.