Вести

Бранислав Недимовић посетио ОО СНС у Горњем Милановцу

Бранислав Недимовић, први на листи „Александар Вучић – за нашу децу“ посето је данас општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу. Приликом посете милановачком одбору Српске напредне странке, Недимовић је са председником Одбора И члановима разговарао о бројним актуелним темама али и плановима за наредни период.

-Прво бих хтео да се захвалим свим Милановчанима на снази, жељи и вољи коју су исказали током кризе са Короном – рекао је данас Недимовић и додао – није време за хвалоспеве, нити за тријумфализам иако смо успели да се изборимо са свим проблемима са којима смо били суочени последњих 60 дана и остваримо оно што нам је био главни приоритет, а то је да сачувамо здравље људи, и мислим да смо у томе  у великој мери успели. 

-Сад нам предстоји друга велика битка и позвао бих све Милановчане да пруже подршку на будућим изборима, листи “Александар Вучић – за нашу децу”,  јер ову економску борбу само ми можемо да изнесемо на прави пут, а то је да у овој буде посла за нашу децу, где ће наши старији имати живот и да покушамо да до 2025. године остваримо циљ да просечна зарада у Србији буде 900 евра – закључио је Недимовић.

Дејан Ковачевић   председник ОО СНС нагласио је данас да без обзира на мирну ситуацију када је вирус у питању, у наредном период неће бити страначких митинга нити већих окупљања грађана, како би се спречило потенвијално ширење вируса Цовид 19.

-Желим да се захвалим господину Недимовићу што је посетио општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу – рекао је Дејан Ковачевић, председник ОО СНС Горњи Милановац и додао – разговарали смо о разним темама, али као број један је истакнуто здравље грађана, без обзира на ситуацију која је данас релаксирана и Горњи Милановац је данас једанести дан без нових случајева оболелих од короне и још само једног пацијента имамо који се налази у Општој болници на лечењу.

Ковачевић  каже да је једна од тема била и наставак изборног процеса и наглашава да неће бити организовани никави скупови, баш због тога што је здравље грађана на првом месту, али ће Српска напредна странка  свакако истаћи оно што је урађено у предходне четири године, али и представити план за наредне четири. 

-Не одустајемо ни од једног пројкета који смо започели, нити од пројеката које смо делегирали за наставак инвестиција у општину Горњи Милановац. – рекао је Ковачевић и додао - 2020-2025 економски програм и мере Владе Републике Србије свакако настављамо, тако да ћемо у наредном период изаћи са конкретним плановима за општину Горњи Милановац.

-Овакви састанци на нивоу општинског одбора и приближавање ових тема грађанима су јако значајни,  још једном изражавам захвалност господину Недимовићу што је поред свих својих обавеза одвојио време да посети општински Одбор у Горњем Милановцу –закључио је Ковачевић.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ