Вести

Дејан Ковачевић у Такову: "Верујем да ћемо и у будућности имати част да угостимо председника Републике"

Дејан Ковачевић, кандидат за председника Општине Горњи Милановац и председник ОО СНС у Горњем Милановцу, присуствовао је свечаности уручења војних застава поводом формирања 72. бригаде за специјалне операције и 63. падобранске бригаде одржана баш овде у Милошевом и нашем Такову. Његову изјаву преносимо у целости.

Веома сам срећан и поносан што је свечаност поводом уручења војних застава поводом формирања 72. бригаде за специјалне операције и 63. падобранске бригаде одржана баш овде у Милошевом и нашем Такову. Месту где је рођена модерна Србија. Такође, велика је част што је заставе, које су највећа војничка светиња и свето знамење војничке части и дужности, представницима бригаде за специјалне операције и падобранске бригаде, уручио председник Србије и врховни командант Војске Србије, Александар Вучић.

dejan kovacevic sns

 

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

Иако је због спречавања ширења вируса догађај одржан без присуства грађана, многи од њих су се спонтано окупили испред Спомен – комплекса како би доживели бар део атмосфере и били у прилици да поздраве председника Вучића, који је својим доласком још једном доказао да верује у нас и прави пут којим којим наша Србија и наша општина иду

dejan kovacevic sns

Верујем да ћемо и у будућности имати част да угостимо председника Републике, неким новим поводима, који ће служити на част свим грађанима Горњег Милановца.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ