Вести

Групу Срба са Косова дочекао Ковачевић

Дејан Ковачевић, председник ОО СНС у Горњем Милановцу, дочекао је данас групу српских младића, која је из општине Лепосавић, са севера Косова, у среду ујутру кренула пешице до Београда како би 26. маја присуствовала великом народном скупу јединства под називом „Србија наде“.

–Желим да поздравим нашу браћу са севера Косова и Метохије и да им се захвалим на томе што су се одлучили на један овако добар гест и да са севера Косова крену пешака крену до Београда, да подрже јединство и наду. Тако се бори за Србију и ово је најбољи пример како сви у нашој земљи треба да радимо, а то је да се сви ујединимо и станемо под један барјак – српски барјак и да србија победи – нагласио је Ковачевић.

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

Дејан Марјановић из МЗ Лешак, општина Лепосавић, рекао је да су на овај пут кренули како би подржали Александра Вучића, председника Републике Србије, у његовом настојању да очува како Србију, тако и Косово и Метохију.

– Момци и ја данас идемо овим путем са великим моралом, снагом и вољом. Идемо сви за једног и један за све. Хтео бих да поручим свима да смо издржљиви као што ће Србија бити јака и издржљива и да ће Србија победити – рекао је Марјановић.

Група пешака направиће вечерас паузу на Руднику, одакле сутра настављају свој пут ка престоници Србије.

Извор: ГМ ПРЕСС