Вести

Није нам јасно зашто др Дивна за сва своја лична чињења криви некога другог

Народна странка Вука Јеремића чија је политика уништила привреду Србије а и Горњег Милановца (Дечје новине, Конфекција Рудник, Градитељ...) очајнички покушава да се врати на власт путем лажи, превара, незаконитих  блокада саобраћаја, нападима на децу и породицу Александра Вучића пошто на леганим изборима  не би прешли ни смањени цензус од 3%. 

Народна странка Вука Јеремића, која је у Горњем Милановцу прво закупила простор за страначке просторије, а онда се сетила да ту неко треба и да седи, месецима је покушавала да нађе свог првог члана и напокон нашла решење у великом трансверу из Двери у Народну странку др Дивне Симовић. Да подсетимо милановачку јавност, када се Вук Јеремић кандидовао на председничким изборима 2017. године, перјаница у Горњем Милановцу  му је била  Кристина Милошевић  ( Млади Милановца, Странка Руса, Г17 плус, Зеленовићев пулен...) супруга Белог боксера који је хапшен у акцији „Сабља“ и том приликом су код њега пронађени разнорази алати за обијање брава. По систему да се сличан сличном радује као и за првог кандидата одабран је и други кандидат, ништа бољи у виду др Дивне,  бивше чланице Двери. Заједничко им је да су обе запослене у здравственим установама без конкурса, једна преко странке која је тада била на власти а друга како кружи прича у чаршији преко тадашње директорке Дома здравља која  је добила мито за запослење. 

Симптоматично је да изјаве др Дивне у којима глуми велику жртву се само преносе и спинују у опозиционим медијима који преносе само њено виђење ствари а не цела истина. Није нам јасно зашто др  Дивна за сва своја лична чињења криви некога другог а поготови локалну власт на челу са СНС. Да ли је Српска напредна странка одговорна за нечије кашњење на посао, за неношење радне униформе, за уношење бицикла у лекарску собу, за константне сукобе са колегама на послу, за сукобе са пацијентима, за окретање леђа колега када је виде, за пријаве медицинских сестара за мобинг који врши на њима? Све ово су проблеми др Дивне са којима  сама мора да се носи а да своје политичко ангажовање остави ван радног места.

Свесни чињенице да ће Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем на предстојећим председничким и парламентарним изборима добити огромну подршку народа радујемо се што имамо такву опозицију која не зна ни да ли је добила отказ, да ли су  се стекли услови за отказ, па онда да јој се прети отказом, да би потом навела да она зна да отказ неће добити, што само потврђује да је политичка платформа опозиције искључиво лични интерес који не подразумева бригу о народу.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ