Вести

Обележена Света Петка

У просторијама ОО СНС у Горњем Милановцу обележена је Света Петка, крсна слава Српске напредне странке. Чину ломљења славског колача присуствовали су функционери ОО СНС, уз присуство чланова и симпатизера.

Slava SNS Gornji Milanovac

Председник општинског одбора СНС у Горњем Милановцу и председник општине Горњи Милановац овом приликом је рекао:

"Поштовани гости,

данас прослављамо две велике светковине за нашу странку.Прво,прослављамо славу- Свету Петку, а као друго, прослављамо данас једанаест година од оснивања Српске напредне странке и тај централни догађај на нивоу Србије ће бити у Новом Саду.

Ја желим свима вама да кажем да је Српска напредна странка и ову, једанесту годину заредом, дочекала као највећа странка у Републици Србији.

То што смо највећи само нас обавезује да у будућности морамо много више, много јаче и много брже да радимо.

Српска напредна странка од свог оснивања имала је један циљ-да промени Србију.

Ми смо данас на том путу врло успешно,и дочекујемо следеће изборе, Боже здравља, у марту или априлу следеће године, јако спремни и организовани.

Имамо шта да понудимо народу, имамо иза себе дела која смо оставили, која народ може да види.Прошли смо кроз један тежак период, али у будућности и из дана у дан, видимо како се то стање поправља.

Оно што је јако значајно за Србију, јесте да данас, после седам година власти СНС и преузете одговорности за државу Србију, имамо уместо 24% незапослености на нивоу Србије, негде мало изнад 10 % .

Данас имамо отварање радних места, а не затварање, како смо то имали у прошлости.

Slava SNS Gornji Milanovac

Данас се ми боримо са идејама и са резултатима рада које смо остварили у овом и претходном периоду.

Ја не желим да помињем било кога ко хоће насиљем да дође на власт.Било кога ко хоће без избора да дође на власт.Ја само имам да им поручим-да једино радом и залагањем и радом за народ, народ то може препознати.

СНС је ту да ради за народ.СНС је ту да ради, да држава Србија из дана у дан буде све јача и снажнија.

Наш председник Александар Вучић то сваким даном показује.Данас, Србија има председника којим може да се поноси у свету.

Стога, још једном, ја желим свима, свим напредњацима да честитам славу Свету Петку, да пожелим много успеха у будућем раду, како страначком, тако и државном и на локалном нивоу, а свима вама да се увек осећате пријатно када дођете у просторије СНС - а, да сте увек овде добродошли и до следећих победа и на многаја љета.

Живела Српска напредна странка, живела Србија !"

Slava SNS Gornji Milanovac

Slava SNS Gornji Milanovac