Вести

ОО СНС Горњи Милановац обележио славу странке Свету Петку

У просторијама ОО СНС у Горњем Милановцу данас је свечаним обредом сечења славског колача обележена преподобна мати Параскева- Света Петка, слава странке. Свечаности су присуствовали чланови странке, симпатизери, директори Јавних предузећа , установа и институција, коалициони партнери и многобројни гости.

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

-Данас је дан када Српска напредна странка прославља своју славу, прославља своју  заштитницу преподобну мати Параскеву,  Свету Петку. Данас је дан када смо  сви у молитви и мислима са свом нашом браћом и сестрама на Косову и Метохији. Данас је дан када треба да сумирамо све наше резултате које смо остварили у прошлости, али данас је дан и када треба да пошаљемо поруке за будућност. Као што видите, турбулентно време у свету, време које нам доноси бројне недаће. Ратно време, ратни вихор који се на жалост надвио над целом земаљском куглом. Наш задатак као политичара, и задатак СНС је да очува мир, да очува стабилност, да се бори за даљи економски напредак  Србије. То једино можемо урадити  заједнички и сложно, једино можемо урадити ако дамо пуну подршку нашем председнику Републике Србије господину Александру Вучићу , који без премца води Србију у једну мирну луку. Зато све вас браћо и сестре, драги пријатељи, позивам да овако уједињени са доста снаге и елана 17.децембра када нам долазе можда и судбоносни избори, не за СНС већ за Србију, да тога дана дамо све од себе да наставимо путем просперитета, да наставимо путем мира и стабилности и да наставимо путем економског јачања Србије. Нека је свим славцима који данас славе срећна слава! Живела Српска напредна странка! Живела Србија ! – поручио је Дејан Ковачевић  председник  ОО СНС у Горњем Милановцу.

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

Слава Српке напредне Странке, Света Петка у присуству председника Србије и члана СНС Александра Вучића обележена је данас у просторијама странке на Новом Београду. Поред председника Србије, господина Вучића, на славу напредњака стигли су бројни страначки функционери, али и други гости. Госте је дочекао и поздравио овогодишњи домаћин славе председник СНС Милош Вучевић потпредседник  владе и министар одбране.

Извор: ГМ Пресс