Вести

Општина ГМ донирала Дому здравља шест возила

За лекаре и сестре кућног лечења, поливалентне патронаже и све оне који излазе на терен у сеоске амбуланте - исправна и безбедна возила су радно место али и мотивација за додатно ангажовање.

“Без обзира што примарна здравствена заштита није више у надлежности локалне самоуправе, ми смо у циљу омогућавања лакше доступности здравствене заштите свим грађанима донирали Дому здравља шест возила чиме ће и лекарима који обилазе сеоске амбуланте и иду у кућно лечење на терен бити олакшан рад.

Желимо им да их максимално искористе у добробит свих грађана Горњег Милановца“, изјавио је председник општине Дејан Ковачевић.

dejan kovacevic sns

 

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

“Захваљујући разумевању локалне самоуправе обезбеђена су средства за набавку 6 нових возила за потребу наше установе а на задовољство свих запослених али и свих суграђана, на чије потребе и очекивања ћемо, надам се успешно одговорити.

Хвала председнику општине и локалној самоуправи, уз остварење неких пројеката на које смо конкурисали, ово је значајан искорак у унапређењу безбедности запослених али и квалитета здравствене заштите“, рекао је тим поводом др Александар Чивовић.

извор: ГМ Пресс