Вести

Отворене нове просторије Српске напредне странке у Горњем Милановцу

Дарко Глишић подпредседник Извршног одбора Српске напредне странке и Дејан Ковачевић народни посланик и председник ОО СНС у Горњем Милановцу пресецањем врпце свечано су отворили нове просторије Српске напредне странке у Горњем Милановцу. Отварању су присуствовали многобројни чланови СНС у Горњем Милановцу као и председници и повереници СНС моравичког округа.Након свечаног отварања одржан је и састанак моравичког округа Српске напредне странке после којег се новинарима обратио подпредседник Извршног одбора СНС Дарко Глишић.

- Повод нашег вечерашњег доласка је отварање нових просторија Српске напредне странке у Горњем Милановцу и одбор у овој општини сада има комплетне услове за функционисање у пуном капацитету за оно што је постављено као циљ испред њих, а то је победа на наредним локалним изборима, што би била круна њиховог преданог рада, пре свега у последњих годину дана. Српска напредна странка ће дати свој допринос и помоћ да вредни, добри људи из Горњег Милановца добију прилику, коју заслужују, да воде ову средину и да буду у убедљиво бољој комуникацији са републиком, како би урадили много више бољих ствари за средину у којој живе. Сигуран сам да би Милановац, у времену које долази, заиста напредовао све брже и брже, уколико би људи из СНС имали прилику да понесу већи терет власти, за шта сам сигуран да ће се изборити на наредним локалним изборима и да ће победити.

-Што се тиче осталих општина Моравичког округа, на састанку који смо одржали наког отварања просторија, мало смо анализирали ситуацију и договорили конкретне кораке који морају да се учине у смислу онога што нам долази. Тамо где смо на власти, морамо положити рачун грађанима, тамо где нисмо морамо јасно изнети план шта је оно што планирамо да учинимо. Грађани морају да знају да је увек добро ако локална средина има подршку Владе, а то јесте нешто о чему треба да се размишља када се опредељују за некога. С друге стране, наши људи који буду имали то поверење, морају да га оправдају својим радом. Ви знате да су у претходном периоду наши људи, који нису носили достојанствено своју функцију који су добили у локалној средини, од врха странке били наведени да напусте функције које су обављали, као и саму странку. То ће се дешавати и у наредном периоду, јер битно је пре свега оправдати поверење које смо стекли- додао је Дарко Глишић