Вести

САОПШТЕЊЕ 09.07.2020.

Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац најоштрије осуђује профашистичке, ултрадесничарске, криминалне  протесте који су директно дириговани од тајкуна, страних служби и лица са дебелим досијеима и који су директни напад на полицију, институције Републике Србије са крајњим циљем да дестабилизују политичку и економску  јачину наше државе.

У тренутку када је држава у тешкој епидемиолошкој ситуацији, када се наши здравствени радници и цела држава  даноноћно боре за сваки живот наших суграђана, неколико стотина плаћеника који манипулишу омладином и неким  незадовољним  грађанима,  из ко зна којих разлога, крећу у физичке нападе каменицама, ножевима, палицама, лопатама, боксевима и сузавцем које је неко организовао и дебело платио и обезбедио медијску пропраћеност од стране тајкунских медија, како би покушао да ослаби преговарачки потенцијал Србије у међународним односима. Апелујемо да државни органи приведу и процесуирају све организаторе и учеснике у насиљу и осуде по закону.

Позивамо све чланове Српске напредне странке, симпатизере и све пристојне грађане који су у већини да се уздрже и остану мирни, да не наседају на провокације јер нам стабилност и јединство у овим тренуцима једино могу помоћи. Пружамо пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу који се непрестано бори за све нас на свим пољима.

Предаја никад није била опција.

Живела Србија!

Информативна служба ОО СНС  Горњи Милановац