Вести

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ПОДРЖАЛО СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ

Општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу, организовао је синоћ прославу Дана жена за чланове Удружења пензионера, којој је присуствовао и председник милановачког Одбора, Дејан Ковачевић.

SNS udruzenje penzionera Dejan Kovacevic

Желим свим дамама да честитам данашњи празник и да им се захвалим за све оно што су урадиле и раде за нас -  рекао је синоћ Дејан Ковачевић, председник ОО СНС Горњи Милановац обраћајући се присутнима. Ковачевић је истакао да је Српска напредна странка најорганизованија странка у Србији и да су резултати њеног рада видљиви на сваком кораку.

 

 Вама је познато оно што смо урадили до сада, али оно што сте ви урадили за нас и што сте урадили за Србију је немерљиво. Када је Србији било најтеже, ви сте дали највећи допринос, да наша земља крене напред. Али ипак, ништа не би урадили да није нашег председника Александра Вучића, захваљујући коме можемо да радимо и градимо. Урадили смо до сада путеве,ауто – путеве, болнице, школе и урадићемо још много више у будућности. У Горњем Милановцу смо направили нови систем превоза који по први пут у историји града омогућава свим пензионерима бесплатну вожњу на читавој теиторији града – истакао је Ковачевић.

 SNS udruzenje penzionera Dejan Kovacevic

SNS udruzenje penzionera Dejan Kovacevic

 

SNS udruzenje penzionera Dejan Kovacevic

 

Србија на међународном плану сваки дан добија са Александром Вучићем, добија а уједно и чува своју територију у границама које смо наследили. Уз то, Србија и прогресивно иде напред. Због штедње из 2014. године, Србија данас има новца за нове школе, болнице, путеве. Наставићемо у овом духу и даље и трудићемо се да радимо и више и боље. А вама хвала што верујете у нас, оправдаћемо поверење и у годинама које су пред нама -  рекао је синоћ Дејан Ковачевић, председник ОО СНС Горњи Милановац.

 

Живео Горњи Милановац, живела Србија.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ