Вести

Водоснабдевање приоритет Гружанског краја

Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине Горњи Милановац и председник ОО СНС  посетио је јуче   мештане села Горња Црнућа, Липовац и Враћевшница.

-Заједнички став свих домаћина је  да се у  предходном периоду  урадило много али, и да  постоје капиталне ствари које треба завршити у наредним месецима – рекао је Дејан Ковачевић и додао да је  у Горњој Црнући најбитнија  замена водоводних цеви на већ постојећем сеоском водоводу. У договору са мештанима, направљен је план да финансирање овог пројекта буде реализовано у односу 50% учешће локалне самоуправе а 50% житељи Горње Црнуће.  

dejan kovacevic sns

 

dejan kovacevic sns

 

dejan kovacevic sns

У Липовцу је у току је асфалтирање пута од 1000 метара у тој месној заједници  након чега остаје још мали број неасфалтираних путева на подручју овог села.

-Становници Враћевшнице највећи проблем имају са водоснабдевањем и општина Горњи Милановац је  заједно са Канцеларијом за управљање јавним улагањима у поступку пројектовања Рзавског водовода који ће  ићи од МК Рудник до Липовца – нагласио је Ковачевић приликом јучерашње посете, и додао да ће поред мештана села са подручја милановачке општине , водоснабдевање бити решено и мештанима  Кнића као  и у два села крагујевачке оштине.

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ