Вести

Заједно ћемо решавати проблеме и постизати резултате, рекао је Ковачевић приликом обиласка Јабланице, Грабовице, Горње и Доње Врбаве

Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине Горњи Милановац и председник ОО СНС , посетио је јуче месне заједнице Јабланица , Грабовица, Горња и Доња Врбава. У разговору са мештанима акценат је стављен на пољопривредну производњу која је у овим деловима општине најзаступљенија.

-Мз Грабовица је означена као приградско насеље које мора добити све услове као и други делови града а то се првенствено односи на  комплетну расвету, јер је један од ретких места које нема осветљење - рекао је овом приликом  Ковачевић и додао - посебно ми је драго што сам овом приликом посетио и фабрику „Вупласт“ у Горњој Врбави , где сам у разговору са власником фабрике и запосленима видео да производни погон може успешно да функционише и на сеоском подручју.

dejan kovacevic sns

 

dejan kovacevic sns

dejan kovacevic sns

Ковачевић је рекао и да постоје проблеми које треба у што краћем року решити а односе се на елетро мрежу у овом делу општине, што ће се у сарадњи са Електропривредном решавати у најкраћем временском периоду.

-Овом приликом сам посетио велике домаћине, посебно у Доњој Врбави где је сточарска производња примарна, док сам у Јабланици разговарао са пољопривредним произвођачима који су истакли да им помоћ, пре свега Министарства пољопривреде али и општинске субвенције много значе како би могли да развијају пољопривредну производњу и остану на селу. Оно што могу да обећам свим грађанима, без обзира у ком делу општине живе да ћемо и у будућности заједно решавати проблеме и постизати добре резулате на свим пољима - закључио је Дејан Ковачевић, кандидат за председника општине и председник ОО СНС.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОО СНС Г.МИЛАНОВАЦ